Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας από το κατάστημά μας στην Παραλία Αυλίδος, χωρίς έξοδα αποστολής. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να έρθετε για την παραλαβή.

Διεύθυνση: Λ. Δηλεσίου, Θέση My Market – δίπλα από φούρνο Νασιάκου
Παραλία Αυλίδος, 34150, Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 2221039334

Αποστολή στο χώρο σας

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα μέσω εταιρειών courier ή Πρακτορείων μεταφορών για αντικείμενα μεγάλου βάρους ή/και όγκου.

Εταιρίες Courier

Παραγγελίες βάρους έως 3kg*, χρεώνονται με έξοδα αποστολής 5.00€. Εάν το βάρος της παραγγελίας υπερβαίνει τα 3kg, τότε η επιπλέον χρέωση είναι 1.50€ ανά κιλό. Τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

*Το βάρος μίας παραγγελίας ενδέχεται να διαφέρει από το ογκομετρικό ισοδύναμο, με αποτέλεσμα να βλέπετε διαφορά στα έξοδα αποστολής.
Αυτό συμβαίνει διότι προϊόντα με μεγάλο όγκο και μικρό βάρος, δεν τιμολογούνται βάση του βάρους τους, αλλά βάση του όγκου τους.

Χρόνοι Παράδοσης

Σε 1-2 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς
Σε 2-4 εργάσιμες ημέρες για νησιώτικες περιοχές, Ήπειρο και Πελοπόννησο
Σε 2-6 ημέρες σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές

Πρακτορεία Μεταφορών

Η αποστολή με πρακτορεία μεταφορών ενδείκνυται για αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου.  Το κόστος σε αυτή την περίπτωση είναι της τάξεως των 5-15€ (ενδεικτική χρέωση και όχι δεσμευτική). Σε περιπτώσεις που το δέμα έχει μεγάλες διαστάσεις το ποσό μπορεί να είναι μεγαλύτερο (εξαρτάται από το πρακτορείο και τον τόπο προορισμού). Σε κάθε περίπτωση, το κόστος των μεταφορικών ορίζεται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής εταιρείας και η εξόφληση γίνεται κατά την παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου.

Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε εσείς το πρακτορείο μεταφορών που θέλετε να αναλάβει την αποστολή. Σε αντίθετη περίπτωση το πρακτορείο επιλέγεται από το RustyHook.gr.

Για παραγγελίες που αποστέλλονται μέσω πρακτορείου μεταφορών, δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Χρόνοι παράδοσης

Σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι παραπάνω χρόνοι μπορεί να αλλάξουν λόγω απρόοπτων συνθηκών (καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ) και ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτό το rustyhook.gr.