Διαθέτουμε πολυετή πείρα στη συντήρηση και την επισκευή εξοπλισμού αλιείας, παραλίας και κατασκήνωσης. Παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες σε όλα τα σχετικά προϊόντα, ανεξαρτήτως κατασκευαστή και σημείου αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας για σχετική προσφορά.

Θέλοντας να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών μας, παρέχουμε δωρεάν τις υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για όλα τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό ή το φυσικό κατάστημα μας. Οι δωρεάν υπηρεσίες συμπεριλαμβάνουν όλες τις εργασίες καθώς και τα εξειδικευμένα υλικά που κάθε εξοπλισμός χρειάζεται. Εσείς επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος τυχόν ανταλλακτικού και με τα μεταφορικά έξοδα, εφόσον προκύψουν.

Στο κατάστημα μας, προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

Επισκευές – Ανακατασκευές Καλαμιών Ψαρέματος

Ό,τι και να έχει πάθει το καλάμι σας έχουμε την τεχνογνωσία και τα ανταλλακτικά ώστε να το επισκευάσουμε. Αναλαμβάνουμε να αντικαταστήσουμε φθαρμένους οδηγούς και βάσεις μηχανισμών και επισκευάζουμε σπασμένα στελέχη και λαβές.

Επισκευές – Συντήρηση Μηχανισμών Ψαρέματος

Αναλαμβάνουμε να ελέγξουμε διεξοδικά το κάθε τμήμα του μηχανισμού σας, να δούμε όλα τα σημεία στα οποία υπάρχει διάβρωση και να τα καθαρίσουμε ή να τα αντικαταστήσουμε. Όλα τα τμήματα του μηχανισμού που έχουν ανάγκη για λίπανση, γρασάρονται με τα κατάλληλα υλικά.

Επισκευές – Συντήρηση Ψαροντούφεκων

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή και την συντήρηση του όπλου σας. Ελέγχοντας κάθε τμήμα, προχωρούμε στον καθαρισμό και λιπαίνουμε τα τμήματα του μηχανισμού που έχουν αυτή την ανάγκη. Έχουμε επίσης την δυνατότητα να φτιάξουμε δετά λάστιχα για το ψαροντούφεκο σας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Επισκευές σε Σανίδες SUP, Φουσκωτά και Στολές Neorpene

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει η σανίδα SUP ή το φουσκωτό σας όπως μπαλώματα, βαλβίδες κλπ. Μπορούμε να επισκευάσουμε ζημιές σε στολές neoprene όπως σκισίματα κλπ.

Επισκευές σε Σκηνές

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην σκηνή ή την τέντα σας όπως μπανέλες, λάστιχα μπανελών, πασαλάκια, μπαλώματα κλπ.