Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την παρούσα ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας www.rustyhook.gr συνεπάγεται την αποδοχή των παρακάτω όρων. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης, παρακαλείσθε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα αυτή.

Το www.rustyhook.gr είναι ιδιοκτησία της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤΟ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (εφεξής επιχείρηση) και τον διακριτικό τίτλο Rusty Hook που εδρεύει στην Παραλία Αυλίδος, οδό 2η Δηλεσίου.

Το www.rustyhook.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Rusty Hook και παρέχει στους χρήστες της την δυνατότητα να πληροφορηθούν σχετικά με είδη αλιείας, εξοχής, θαλάσσιων σπορ, καταδύσεων και παραλίας (εφεξής προϊόντα), και δίνει την δυνατότητα αγοράς αυτών. Το www.rustyhook.gr πωλεί, δηλαδή, τα αγαθά αυτά χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και το χαμηλό λειτουργικό κόστος που προσφέρει το διαδίκτυο, για να προσφέρει σε όλους τους πελάτες τα προϊόντα της στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές.

Διανοητική Ιδιοκτησία

Το σύνολο της παρούσας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, εικόνων, κειμένων, γραφικών, πηγαίου κώδικα, βάσεων δεδομένων, σχεδίων, ειδήσεων, απεικονίσεων, λογισμικού, εφαρμογών, παρεχομένων υπηρεσιών και κάθε είδους αρχείων και περιεχομένου, αποτελεί αντικείμενο διανοητικής ιδιοκτησίας του www.rustyhook.gr και/ή των δικαιοπαρόχων της, μετά της απαραίτητης άδειας που έχει λάβει από αυτούς ώστε να αναρτούνται στην ιστοσελίδα, και διέπεται από τις ελληνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς διατάξεις περί διανοητικής ιδιοκτησίας. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, εις ολόκληρο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δικαιούχου/κατόχου. Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνο αντίγραφου τμήματος του περιεχομένου της ιστοσελίδας σε απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μόνο για προσωπική και σε καμία περίπτωση για δημόσια ή εμπορική χρήση, χωρίς να θίγονται με οποιονδήποτε τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Στην περίπτωση αυτή απαγορεύεται ρητά η απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από την www.rustyhook.gr. Επίσης, τυχόν εικόνες ή λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν  τρίτα μέρη, όπως και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στο www.rustyhook.gr δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση και/ή εκχώρηση άδειας και/ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις Χρηστών

Η χρήση του www.rustyhook.gr πρέπει να γίνεται για αποκλειστικά νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει την χρήση του από τρίτους. Οι χρήστες του www.rustyhook.gr υποχρεούνται να χρησιμοποιούν αυτή την ιστοσελίδα σύμφωνα με τους παρόντες όρους και όχι με τρόπο που να προκαλεί βλάβη ή δυσλειτουργία σε αυτήν επηρεάζοντας την ορθή και εύρυθμη λειτουργία της.

Οι χρήστες μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να δημιουργήσουν λογαριασμό (account), για να πραγματοποιούν αγορές των προϊόντων που διατίθενται στην ιστοσελίδα www.rustyhook.gr, να παρακολουθούν και να ελέγχουν το ιστορικό των παραγγελιών τους και να επωφελούνται από αποκλειστικά προνόμια.

Εναλλακτικά, κάθε χρήστης έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει αγορές των προϊόντων που διατίθενται στην ιστοσελίδα www.rustyhook.gr, σαν απλός επισκέπτης – χωρίς την δημιουργία λογαριασμού (account).

Προστασία Προσωπικών Δεδεμένων

Το www.rustyhook.gr συλλέγει Προσωπικά Δεδομένα μόνο κατά την δημιουργία ενός λογαριασμού ή σε περίπτωση παραγγελίας ενός προϊόντος και μόνον εφόσον οι επισκέπτες – πελάτες το επιθυμούν. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε και οι προτιμήσεις σας δεν πωλούνται και δ